&C Tech
Dit zijn vier nieuwe instagramfuncties die we allemaal gaan gebruiken
Instagramable
Chinstagram
Morning!
Nostalgisch: dit Instagramaccount bevat alleen maar #tbt-momentjes
Ode aan
Kylie Jenner
Tussendoortje
Kylie Jenner fans zijn woest om deze make-upborstels
Beauty
Deze jongens zijn beter in make-uppen dan jij
Instagramable
Unicornfood
Tussendoortje
Dit Instagramaccount met luchtfoto's is een hit
Tussendoortje
Instaproof maandverband
Morning
The Instagram Butler
Morning!
#mustfollow: baby boy Asahd
What's hot?
Gucci huispak
Instagramable
Deze 10 zoete lekkernijen gaan momenteel viral op Instagram
Instagramable
#Selfeet
Mr. Lookfood
Vegan tempeh
What's hot?
Kunst en Kitsch
Beauty
Deze nieuwe app is een walhalla voor beauty liefhebbers
Hudson's Bay
Robin Balou x Hudson's Bay
Morning!
Lachen, gieren, brullen
Tussendoortje
Coco's closet
Tussendoortje
Kale cavia
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Tussendoortje
  3. Kylie Jenner deelt foto van haar peperdure tassencollectie
Tussendoortje

Kylie Jenner deelt foto van haar peperdure tassencollectie

Ongeveer alles wat de Kardashian en Jenners doen gebeurt groots en meeslepend. En dat geldt uiteraard ook voor de inhoud van hun kledingkast. Want als 20-jarige it-girl weet Kylie Jenner zich prima te redden met het keuzeassortiment in haar groteske walk-in closet. Na een kiekje op Instagram zondagavond weten kenners het zeker: haar handtassencollectie is ruim een miljoen dollar waard.

12-3-2018 19:00
Getty Images

Walk-in tassenkast
De kersverse 20-jarige mommy hoeft zich absoluut geen zorgen te maken over een tekort aan luiertassen. Want zondagavond deelde Kylie Jenner een foto van zichzelf in haar tassenkast (ja, het bestaat) en dat zorgt hier en daar voor een instant golf van jaloezie. Want niet alleen de grootte van de kast is die van een gemiddelde slaap- of woonkamer, maar ook de inhoud van de kast is de droom van iederen tassen fetisjist. Op de planken van de kast staat een flinke batterij aan peperdure designertassen.

Lees ook: Kylie Jenner heeft de allereerste foto van baby Stormi geplaatst

Hermès, Louis Vuitton, Chanel, Gucci

Een kenner spot al gauw een rij van minstens 23 Hermès Birkin Bags. Het paradepaardje van modehuis Hermès kost je al gauw € 13.500 en voor een nog exclusiever exemplaar (van bijvoorbeeld van struivogel- of krokodillenleer) tel je al gauw zo'n € 28.000 tot € 40.000 euro neer. Daarnaast is dit model zo geliefd dat je minstens een paar maanden tot jaren op een wachtlijst staat voordat je er eentje kunt bemachtigen. Bij Kylie zal er wellicht een uitzondering zijn gemaakt, zo gokken we. Naast de Hermès-familie spotten we ook een flinke rij Louis Vuitton, Chanel, Gucci en en Balenciaga tassen. Je gokt het al: de inhoud van deze kast is een godsvermogen waard. De Britse krant Daily Mirror heeft een grove schatting gedaan van de waarde van de tassen. Zo gokken zij dat de inhoud van haar tassenkast minstens één miljoen (!) dollar waard is.

options

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Cadeaus
Echter is er een grote kans dat Kylie lang niet alle tassen zelf heeft aangeschaft. Grote modehuizen maken er namelijk een sport van om celebs en sterren de nieuwste exemplaren van hun tassen toe sturen in de hoop dat ze ermee worden gespot op straat of op Instagram. Dat is - ondanks het flinke prijskaartje van de tassen - al gauw goedkoper dan een advertentie in een modeblad.

Meer lezen